Spoedgevallendienst – Tandartspraktijk E.W.J.M. Van Kraaij – Wijchen

Spoedgevallendienst

In geval van nood kunt u de dienstdoende Tandarts bellen. Het telefoonnummer van de dienstdoende Tandarts kunt u beluisteren via ons antwoord apparaat en terug vinden onderaan deze pagina.

De spoedgevallen dienst is s’avonds na 17.00 uur s’nachts en in het weekend telefonisch bereikbaar.

Het is niet de bedoeling gebruik te maken van de spoedgevallen dienst voor problemen die tijdens normale praktijkuren behandeld kunnen worden.

Er is sprake van een “spoedeisende situatie” als het verlenen van hulp redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld. Bijvoorbeeld een uitgeslagen of losse tand, nabloeding van een eerdere behandeling.

Geen spoedgeval: een uitgevallen vulling, tandpijn zonder zwelling, een losse (nood) kroon. Een spoedgeval betreft dus alleen die klachten die redelijkerwijs niet tot de volgende dag binnen 24 uur of tot na het weekend kunnen wachten.

Een behandeling door een dienstdoende Tandarts moet contant  worden afgerekend. U ontvangt daarvoor een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Let op in onze praktijk is er geen PIN apparaat aanwezig!

Voor avond en weekenddienst zijn extra kosten verbonden.

Voor spoedgevallen zijn wij tijdens openingstijden van 08.30 uur  tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar via ons eigen telefoonnummer 024 – 64 157 98

s’ avonds (17.00 uur -08.30 uur) en in het weekend (vanaf vrijdag 12.00 uur)  kunt u terecht bij de dienstdoende Tandarts (zie onderstaand schema)

 

Ook kunt u deze informatie op ons antwoordapparaat beluisteren, leest u onderstaande tekst goed door!

 

Uitsluitend bij acute spoedgevallen op vrijdagmiddag en in het weekend; kunt u telefonisch contact opnemen met Tandarts Spoed Plein te Nijmegen

telnr: 0900-8276456

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONLINE CONTACT

Online contact met de praktijk.

CONTACTFORMULIER